20 63 76 10

Energivejledning

Din lokale energivejleder

Eksempelvis kan en forøgelse af isolering under taget fra 100 mm. til 300 mm. spare dig for omkring 5000 kr. om året på energikontoen. Derfor er det ikke småpenge der er at spare ved at lade en energivejleder gennemgå din bolig.

Vi har den nødvendige erfaring der gør, at vi kan lave en gennemgang hurtigt og effektivt, hvilket kan mærkes på prisen i sidste ende.

Vores arbejde gælder primært klimaskærme, der er den del af bygningen, der adskiller det ydre miljø, fra det indre miljø.

Vi tjekker alle klimaskærme som energivejleder

Dermed gælder det en gennemgang af ydervægge, tag, fundament, terrændæk, overfladeareal, isolering, kuldebroer, tæthed, indeklima og materialer, blot for at nævne nogle eksempler.

Tidligere var udgifterne til opvarmning af huse langt lavere end de er i dag, og derfor blev der ikke i så høj grad som nu, lagt vægt på vinduer, døre, tag og vægges isolerende egenskaber. –

I dag er varmen en stor del af husholdningsbudgettet og derfor er der mange der kan udføre renovationer, der i langt højere grad kan ses som en investering der tjener sig ind, end som en reel udgift. At det også er godt for miljøet er jo blot en ekstra ting at glæde sig over.

Vi fokuserer arbejdsområde på Lolland Falster, Sjælland, Møn og Vordingborg, men varetager naturligvis også opgaver i resten af landet.

Peter Høy energivejleder

“Jeg har gennemført en særlig uddannelse hos Teknologisk Institut, så jeg kan finde energi- besparelser ved en gennemgang af din bolig.”

Dette arbejde gælder primært klimaskærme.

   Brochure om energivejledning

Har du spørgsmål? Skriv direkte til os