20 63 76 10

Isolering

En god isolering er vigtigere end nogensinde før

Som energivejleder med fokus på Falster og Sjælland og uddannelse fra teknologisk institut, har vi ekspertise indenfor isolering. Det betyder at vi, udover at udføre arbejdet i høj kvalitet, kan rådgive og vejlede dig til at tage de rette beslutninger, der både er gode for miljøet og din pengepung.

Udgifterne til opvarmning af boliger er i dag langt højere end de var tidligere, og derfor er dette et område vi bør have ekstra fokus på, da isolering kan nedskære elregningen.

Det gælder for renovation, at det er billigere at gøre arbejdet i tide, end når skader får lov at udvikle sig, ligesom det kan betyde at du kan genbruge dele af den gamle isolering og dermed spare mange penge. Husk, vi laver også hulmursisolering.

Medlem af Dansk byggeri’s Garantiordning

Når du får arbejdet udført ved os, er du sikret at vores arbejde er udfyldt godt og ordenligt samt med høj detaljegrad. Vi er nemlig medlemmer af BYGs Garantiordning. Som medlem af BYG Garanti, er du som kunde sikret imod fejl og mangler – også selv om din håndværker skulle være lukket eller solgt i mellemtiden.

Vi er samtidig også medlem af Dansk Tækkemandslaug, der samtidig giver dig endnu mere garanti for det udførte arbejde. Vi arbejder altid imod målet om veludført arbejde, der er mere end blot i orden.

Vi fokuserer vores arbejdsområde på Falster, Sjælland, Møn og Vordingborg, men varetager naturligvis også opgaver i resten af landet.

Har du spørgsmål? Skriv direkte til os