20 63 76 10

Tagdækning på Lolland Falster, Møn og Sydsjælland

Tagdækker med mange års erfaring med tagdækning, stråtag og nyt tag

Med mange års erfaring indenfor tagdækning og stråtag, kan vi udføre arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten, og det kan mærkes på prisen i sidste ende.

Vi arbejder med tækkearbejde og tagdækning, herunder udførelse af nye tage med tilknyttede fagområder, som eksempelvis tømrerarbejde. Dermed kan vi stå for hovedentreprenøropgaver indenfor al byggevirksomhed, og med BYGs garantiordning er du sikret det ønskede resultat.

Vi leverer altid et solidt håndværk og følger byggestyrelsens regler. Læs mere om vores tømrerarbejde her.

Tagdækkere med kvaliteten for øje

Ud over at være omfattet af BYGs garantiordning, er vi også medlem af Dansk tækkemandslaug. Dette er en indikation på at vi altid udfører arbejdet i højeste kvalitet og dermed har du fundet den samarbejdspartner, der kan sikre dig det bedste resultat, til den rigtige pris.

Vi er uddannet energivejledere på klimaskærme, på teknologisk institut, og kan dermed vejlede dig til at tage de rette beslutninger i forbindelse med din renovering.

Har du spørgsmål? Skriv direkte til os

Nyt tag eller renovering af det gamle

Vi kan tilbyde at lægge nyt tag for dig eller renovere det gamle. Udvalget af tagmaterialer er stort. Derfor står vores eksperter altid klar med rådgivning og vejledning, så du kan vælge de helt rigtige. I samarbejde med dig kan vi finde frem til den mest optimale tagløsning efter netop dine behov og ønsker.

Vi fokuserer vores arbejdsområde på Lolland Falster, Møn, Sydsjælland men udfører naturligvis også opgaver i resten af landet.