20 63 76 10

Tømrerarbejde

Få en tømrer der går op i veludført arbejde

Mit tømrerarbejde er omfattet af BYGs garantiordning. Det er din sikring som kunde for, at jeg altid udfører tømrer arbejde af højeste kvalitet.

Selv hvis et medlem af BYG lukker eller sælger sin forretning, gælder garantiordningen stadigvæk. Du får derfor hvad du har betalt for, selvom vi sjældent har oplevet, at det har været nødvendigt at tage garantien i brug.

Vi er desuden også medlem af Dansk Tækkemandslaug. Det vil sige, at vores arbejde bedømmes efter en målestok, der er langt højere og skrappere end de regler der er opsat fra byggestyrelsens side.

Vi udfører unikke opgaver

Vores erfaring inden for tømrerfaget gør, at vi kan udforme netop dit projekt eller tømrer opgave på den måde du ønsker det og dermed ser vi gerne, at du oplever os som en samarbejdspartner fra start til slut i projektet eller på din tømrer opgave.

Mange af de tømrer opgaver vi løser er montering af vinduer og nye døre. Opsætning af tilbygninger og renovering af hus.

Vi fokuserer vores tømrer og tække arbejde i områderne på Lolland Falster, Sjælland, Vordingborg og Møn, men varetager også tømrer opgaver i resten af landet.

Det gælder for alle vores opgaver, at vi udfører arbejdet samvittighedsfuldt, med kvaliteten og prisen for øje.

Har du spørgsmål? Skriv direkte til os